FROKOSTMENU 12-17

Katz Frokostplatte 149,-

Paneret fiskefilet med remoulade, krydret sild med kapers,
finthakket rødløg og dild, brie og skive af dansk ost m.
peberfrugt, roastbeef med ristet løg og sennepsmayo,
frugt og peberrodscreme. Serveres med hjemmebagt
brødkurv med økologisk smør
Tilvalg: Koldrøget laks eller søkogte rejer +35,-

Paneret rødspættefilet 129,-

Smørdampet små kartofler, brunesmør m. kapers, hakket skalotteløg, citron, kørvel og dild

Søkogte rejer (80gr) 99,-

Smørristet skive af kernebrød, citronmayo, salat, cherrytomater, radisecrudité, rødløg og karse.

Croque Monsieur 109,-

Bechamelsauce, ost, tomat, skinke og salat vinaigrette

Hjemmelavet hønsesalat 99,-

Ristet skive af rugbrød med sennepsmayo, bacon, syltet rødløg, og brøndkarse

Bookmaker 139,-

Oksekød på ristet skive af kernebrød, med peberrodscreme, løvstikkemayo, ristet løg, syltet rødløg, brøndkarse. Serveres med pommes fritter og dip

Pariserbøf (220gr) 129,-

Pickles og rødbede splash, æggeblomme, ristetskive af kernebrød, mix salat marineret i vinaigrette, frisk revet peberrod, brunet smør med kapers og hakket skalotteløg

Kartoffelmad 89,-

Små kartofler marineret med sennepsmayo, hakkede skalotteløg og persille, syltet rødløg, ristet løg, og løvstikkemayo og fuglegræs

BOOK A TABLE

You can easily use our online reservation system to book a table – if you make use of this, it should be min. 9 hours before arrival. Otherwise you can always give us a call and book over the phone

I samarbejde med easyTableBooking.dk